Overslaan en naar de inhoud gaan
word bakker 01

Exclusief voor de
ambachtelijke bakker

Vita+ brood is een ambachtelijk kwaliteitsbrood, exclusief voor de ambachtelijke bakker met een unieke en heerlijke smaak.

Promotionele ondersteuning

Wij promoten Vita+ maximaal en zorgen zo voor extra klanten in jouw bakkerij. Dat doen we met grote marketingcampagnes via allerlei kanalen, zodat Vita+ leeft bij de consument. Met de Vita+ spaarkaart stimuleren we klantentrouw, zodat consumenten herhaaldelijk naar je winkel komen om hun Vita+ brood te kopen. Daarnaast krijg je allerlei promotiemateriaal om de verkoop nóg meer te stimuleren. Tenslotte pakken we regelmatig uit met promoties voor de bakkers zelf.

bakker 02

Uniek recept in handige 100%
broodmengeling

Onze unieke recepten zorgen ervoor dat Vita+ broden langer vers blijven, vol smaak zitten en perfect passen in de gezonde levensstijl waar consumenten naar op zoek zijn. Vita+ brood is rijk aan vezels en heeft Nutri-Score A. Bovendien zijn onze Vita+ broden gemakkelijk en snel te maken. Hét geheim ingrediënt blijft natuurlijk de passie en het vakmanschap van onze bakkers.

Constante productkwaliteit

Wij garanderen bij elke levering een constante kwaliteit. In onze productie wordt de samenstelling voortdurend opgevolgd om de voedingswaarde en versheid te waarborgen. En dat wordt gewaardeerd door de eindconsumenten, zo blijkt uit testen en onderzoek dat wij regelmatig uitvoeren.

 

Overtuigd? Contacteer ons!

Meer dan 1000 bakkers gingen jou voor. Spring jij mee op de kar? Laat je gegevens hier na en dan nemen we contact met jou op.

Overtuigd? Contacteer ons!

Meer dan 1000 bakkers gingen jou voor. Spring jij mee op de kar? Laat je gegevens hier na en dan nemen we contact met jou op.

Contacteer ons