Overslaan en naar de inhoud gaan
Havermout 1
Getest & goedgekeurd door consumenten

Alle voordelen van 
Havermout

Havermoutbrood van Vita+ combineert al het goede van havermout, granen en zaden in één heerlijk brood. Het brood is rijk aan vezels, eiwitten en een bron van mineralen, waardoor dit brood een goede keuze is voor een gezonde levensstijl.

Een heerlijke smaak!

Het havermoutbrood van Vita+ heeft niet alleen gezonde voordelen, maar ook een heerlijke smaak. Ons brood is gemaakt met een evenwichtige mix van havervlokken, zonnebloempitten, soja, lijnzaad en een natuurlijke desem, waardoor het een rijke, volle smaak heeft die blijft verrassen.

Havermout 2

Vol passie en 
vakmanschap!

Vita+ havermoutbrood wordt dagelijks vers gekneed en gebakken door je ambachtelijke bakker, die met vakmanschap zorgt voor de perfecte smaak en textuur. Dat gebeurt met de grootste zorg en aandacht, zodat je altijd kunt genieten van een heerlijk, vers brood. Hét geheim ingrediënt van Vita+ Havermout brood is de passie van je bakker. Neem de proef op de som en ontdek zelf waarom ons havermoutbrood zo goed in de smaak valt.

Vita+ scoort Nutri-score A!

Vita+ Havermout heeft een Nutri-Score A*, wat de best mogelijke score is. Goed nieuws, maar wat betekent dat nu voor jou concreet? Je krijgt een lekker brood dat rijk is aan vezels en eiwitten, met een hoge voedingswaarde. Kies voor een gezonde levensstijl met Vita+ brood.

*Nutri-Score is een merk dat geregistreerd en ontwikkeld werd door de Franse overheid, en dat ook ondersteund wordt door de Belgische en Franse Volksgezondheid.

havermout-01
 • ingrediënten

  tarwebloem, water, havervlokken (20%), zonnebloempitten, gebroken soja, tarwegluten, bruin lijnzaad, gist, gedroogde roggedesem, tarwezemelen, dextrose, gejodeerd zout, geroosterde tarwekiemen, moutbloem (gerst), antioxidant (ascorbinezuur).
 • voedingswaarden

  voedingswaardenper 100g% RI*
  Energiewaarde1198 kJ / 286 kcal14 %
  Vetten6,2 g9 %
      verzadigd0,8 g4 %
      enkelvoudig onverzadigd1,9 g 
      meervoudig onverzadigd3,3 g 
  Koolhydraten42,8 g16 %
      waarvan suikers2,8 g3 %
  Vezels6,0 g 
  Eiwitten11,8 g24 %
  Zout1,22 g21 %

  *RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/ 2000 kcal), volgens Europese verordening 1169/2011/EC.

 • mineralen

  mineralenper 100g% RI*
  Magnesium78,3 mg21 %
  Ijzer3,1 mg22 %
havermout-02

Een uitgebalanceerd dieet

Gezond leven en barsten van vitaliteit, dat willen veel mensen. Het kan, met een evenwichtig voedingspatroon op basis van gezonde en vezelrijke voeding. Brood is de basis van de voedingsdriehoek. Vita+ broden zijn rijk aan vezels en zijn de basis voor een gezonde levensstijl. Gezond leven én lekker eten, wie wil dat nu niet?

Vind een ambachtelijke     
Vita+ bakker in je buurt

Onze bakkers maken dag in dag uit met veel liefde Vita+ brood. En die passie proef je. Vind hier jouw ambachtelijke Vita+ bakker.

Vind je bakker