Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor een gezonde en bewuste levensstijl

Evenwichtige voeding en voldoende beweging zijn de basis van een gezond leven. Vita+ brood combineert het beste van twee werelden: het is heerlijk én gezond. Zo leg je alvast een gezonde basis en ga je bewuster om met voeding.

De beste kwaliteit van brood

Vita+ broden zijn het resultaat van doorgedreven onderzoek en testen, om zo tot de beste kwaliteit van brood te komen. Sinds de start in 2007 streven we naar de hoogste kwaliteit, dit zit verweven in ons DNA.

Dagvers dankzij je ambachtelijke bakker

Hét geheim ingrediënt van Vita+? 
De passie en het vakmanschap van de ambachtelijke bakker! Zij maken dag in dag uit met veel liefde jouw brood. En dat proef je.
nutri-score-02
Nutri-score A

Vita+ scoort A

Vita+ broden hebben een Nutri-Score A*, wat de best mogelijke score is. Goed nieuws, maar wat betekent dat nu voor jou concreet? Je krijgt vezelrijk brood met een hoge voedingswaarde én dat tegelijk een lekkere keuze is. Of je nu kiest voor Vita+ Volkoren, Vita+ Havermout of Vita+ Gekiemde Granen, je kan erop vertrouwen dat je heerlijke en gezonde voeding op je bord krijgt. Kies voor een gezonde levensstijl van brood.

* Nutri-Score is een merk dat geregistreerd en ontwikkeld werd door de Franse overheid, en dat tevens ondersteund wordt door de Belgische en Franse Volksgezondheid.

Rijk aan vezels

Vezels, goed voor je gezondheid

Vita+ broden zijn rijk aan vezels en dat is sowieso een plus voor je gezondheid. Vezels dragen bij aan een goede en vlotte stoelgang. Daarnaast zorgen ze voor een langer verzadigingsgevoel, waardoor je minder snel honger krijgt. Vezels kunnen ook het risico op hart- en vaatziekten aanzienlijk verminderen en dragen bij aan het reguleren van de bloedsuikerspiegel.

vezels

Vind een ambachtelijke 
Vita+ bakker in je buurt

Onze bakkers maken dag in dag uit met veel liefde Vita+ brood. En die passie proef je. Vind hier jouw ambachtelijke Vita+ bakker.

Vind je bakker