Overslaan en naar de inhoud gaan
Gekiemde granen 1
Getest & goedgekeurd door consumenten

Alle voordelen van 
Gekiemde Granen

Vita+ Gekiemde Granen brood brengt talloze voordelen met zich mee. Dit speciale meergranen brood, gemaakt van gekiemde rogge, is niet alleen rijk van smaak maar ook bijzonder voedzaam. Dankzij de gekiemde granen krijg je een extra portie voedingsstoffen binnen zoals vezels, eiwitten en mineralen (magnesium en ijzer). Daardoor is dit meergranenbrood een uitstekende keuze voor een evenwichtig voedingspatroon.

Een heerlijke smaak!

De gekiemde rogge in het meergranenbrood biedt een unieke smaakdimensie, met heerlijke toetsen van honing en mout. Deze subtiele zoetheid, gecombineerd met de nootachtige smaak van de zaden en de robuustheid van de granen, zorgt voor een brood dat rijk is aan smaak en textuur. Een waar festijn voor je smaakpapillen dus!

Gekiemde granen 2

Vol passie en 
vakmanschap!

Vita+ Gekiemde Granen brood wordt dagelijks vers gekneed en gebakken door je ambachtelijke bakker, die met vakmanschap zorgt voor de perfecte smaak en textuur. Hét geheim ingrediënt van Vita+ Gekiemde Granen is de passie van je bakker. En dat proef je. Ontdek zelf waarom ons meergranenbrood zo uniek is.

Vita+ scoort Nutri-score A

Vita+ Gekiemde Granen brood heeft een Nutri-Score A*, wat de best mogelijke score is. Goed nieuws, maar wat betekent dat nu voor jou concreet? Je krijgt vezelrijk brood met een hoge voedingswaarde én dat tegelijk een lekkere keuze is. Kies voor een gezonde levensstijl met Vita+ brood.

*Nutri-Score is een merk dat geregistreerd en ontwikkeld werd door de Franse overheid, en dat ook ondersteund wordt door de Belgische en Franse Volksgezondheid.

Gekiemde granen 3
 • ingrediënten

  tarwebloem, water, granen en zaden (soja, zonnebloem, gedroogde gekiemde rogge (3,7%), lijnzaad), tarwegluten, inuline, gist, gejodeerd zout, gedroogde tarwedesem, moutbloem (gerst), antioxidant (ascorbinezuur).
 • voedingswaarden

  voedingswaardenper 100g% RI*
  Energiewaarde1212 kJ / 290 kcal14,5 %
  Vetten5,9 g8,5 %
      verzadigd0,7 g4 %
      enkelvoudig onverzadigd1,6 g 
      meervoudig onverzadigd3,4 g 
  Koolhydraten43,6 g16,8 %
      waarvan suikers2,9 g3 %
  Vezels6,1 g 
  Eiwitten12,2 g24 %
  Zout1,2 g20 %

  *RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/ 2000 kcal), volgens Europese verordening 1169/2011/EC.

 • mineralen

  mineralenper 100g% RI*
  Magnesium56,8 mg16 %
  Ijzer2,9 mg21 %
gakiemde granen

Een uitgebalanceerd dieet

Gezond leven en barsten van vitaliteit, dat willen veel mensen. De oplossing? Het kan, met een evenwichtig voedingspatroon op basis van een gezonde en vezelrijke voeding. eten rijk aan vezels. Brood is de basis van de voedingsdriehoek. Net daarom staan Vita+ broden zijn rijk aan vezels en zijn de basis voor een gezonde levensstijl. Gezond leven én lekker eten, wie wil dat nu niet?

Vind een ambachtelijke     
Vita+ bakker in je buurt

Onze bakkers maken dag in dag uit met veel liefde Vita+ brood. En die passie proef je. Vind hier jouw ambachtelijke Vita+ bakker.

Vind je bakker