Ingrediënten
- 1 Vita+ Volkoren brood, ongesneden of in de lengte doorgesneden
- 150 g chorizo in sneetjes
- 200 g verse geitenkaas
- 50 g olijventapenade
- Olijfolie
Het recept
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Als je brood nog niet gesneden is, snij het brood dan in de lengte door. Verwijder de korsten en maak de sneden plat met een deegroller.
- Verdeel de verse geitenkaas over de sneden brood. Beleg vervolgens elke snede brood met olijventapenade en chorizosneetjes.
- Rol elk snede brood op met de ingrediënten erin tot mooie rolletjes. Breng op elke rol olijfolie aan met een bakborstel.
- Bak 10 minuten op 175°C.
Dit recept is gemaakt met Vita+ Volkoren
Met 40 % volkorengranen is dit volkorenbrood rijk aan vezels. Of je nu gaat voor ontbijt of lunch, de heerlijke smaak van dit brood past perfect bij zoet of zout beleg.
Benodigdheden
- Deegrol
- Bakborstel
Probeerde je ook al deze Vita+
Heerlijke recepten?
Stuur zelf jouw receptin
Ben je ook een echte hobbychef? Zin om zelf aan de slag te gaan? Aarzel niet om je recepten met ons te delen.
Contacteer ons