Ingrediënten
- 4 sneden Vita+ Havermout brood van ongeveer 1,5 cm dik
- 8 plakjes raclettekaas
- 8 lente-uien
- 4 middelgrote vastkokende aardappelen
- Frisée sla
- Platte peterselie
- 4 el relish of 8 plakken augurk
- Gedroogde uitjes
- Tijm
- Olijfolie
- 1 citroen
- Peper
Het recept
- Steek uit de sneden brood grote cirkels uit en toast ze aan beide zijden goudbruin.
- Kook de aardappelen gaar en snij ze in plakken.
- Snij de lente-uitjes overlangs in 2 en bak ze gaar in een pan met wat olie en pers er het sap van 1/2 citroensap over. Hou de citroenolie apart.
- Beleg de eerste snede met de aardappelen en leg daarop de raclettekaas. Gratineer in een voorverwarmde oven onder de gril.
- Beleg verder met de gebakken lente-uitjes, de gedroogde uitjes, relish of augurk en kruid goed af met peper en tijm.
- Werk verder af met de platte peterselie, de frisée sla, een beetje citroenolie en citroenrasp.

Dit recept is gemaakt met Vita+ Havermout
Vita+ Havermout brengt al het goede van havermout, zonnebloempitten en lijnzaad, samen in een heerlijk brood.

Probeerde je ook al deze Vita+
Heerlijke recepten?
Stuur zelf jouw receptin
Ben je ook een echte hobbychef? Zin om zelf aan de slag te gaan? Aarzel niet om je recepten met ons te delen.
Contacteer ons