Ingrediënten
- 8 à 12 sneden Vita+ Gekiemde Granen brood
- 250 g gerookte scamorza (kan worden vervangen door elke andere harde kaas of gewone mozzarella)
- 150 g olijventapenade (of andere soort tapenade)
- 100 g de basilicumpesto (of andere soort pesto)
Het recept
- Snij de scamorza in sneetjes.
- Neem twee sneden brood. Smeer olijventapenade op de ene snede en basilicumpesto op de andere.
- Leg de scamorza (vrije keuze) op één van de sneden en leg de sneden op elkaar.
- Herhaal dit totdat alle sneden brood gebruikt werden.
- Leg de boterhamen een paar minuten in het wafelijzer.
Dit recept is gemaakt met Vita+ Gekiemde Granen
Dit uniek meergranenbrood, op basis van gekiemde rogge, geeft je een rijke smaak om dagelijks volop van te genieten.
Benodigdheden
- Wafelijzer
Probeerde je ook al deze Vita+
Heerlijke recepten?
Stuur zelf jouw receptin
Ben je ook een echte hobbychef? Zin om zelf aan de slag te gaan? Aarzel niet om je recepten met ons te delen.
Contacteer ons