Overslaan en naar de inhoud gaan

Ingrediënten

  • Vita+ Havermout
  • Gegrilde schijfjes aubergine
  • Zongedroogde tomaten 
  • Rucola
  • Mozzarella
  • Basilicum
  • Jonge ajuinen
  • Olijfolie
  • Peper & zout

Het recept

  1. Beleg een Vita+ Havermout boterham met gegrilde schijfjes aubergine.
  2. Leg hier eerst de mozzarella op en vervolgens de zongedroogde tomaten.
  3. Voeg de stukjes jonge ajuin toe, alsook de rucola.
  4. Besprenkel met olijfolie en werk af met peper en zout. 
Vita+ Havermout

Dit recept is gemaakt met Vita+ Havermout

Vita+ Havermout brengt al het goede van havermout, zonnebloempitten en lijnzaad, samen in een heerlijk brood.

Ontdek de voordelen
Toast parmigiana

Stuur zelf jouw receptin

Ben je ook een echte hobbychef? Zin om zelf aan de slag te gaan? Aarzel niet om je recepten met ons te delen.

Contacteer ons