Ingrediënten
- 1/2 Vita+ Volkorenbrood
- 200 g americain natuur (mager rundsvlees)
- 1/2 sjalot
- 5 takjes platte peterselie
- 1 el mosterd
- 2 el kappertjes
- 4 el zachte olijfolie extra vierge
- Enkele druppels tabasco (naar smaak)
- 1 el worcestersaus
- Peper
- Zout
- Als afwerking: enkele kleine takje waterkers, 1 el pickles, 4 zilveruitjes, 1 el lompviseitjes en 12 appelkappertjes
Het recept
- Snijd het brood in plakken van 2,5 cm dik en gril ze aan de 2 zijden goudbruin.
- Leg hier ook de gepelde zilveruitjes bij zodat ze mooi gebrand zijn.
- Snijd het vlees in kleine blokjes en meng het met de fijngesneden sjalot, de gehakte peterselie, de mosterd, de gehakte kappertjes, de olijfolie, tabasco en de worcestersaus. Kruid verder af naar smaak met peper en zout.
- Beleg het getoaste brood met de americain natuur en versier met de gegrilde zilveruitjes, waterkers, pickles, de lompviseitjes en de appelkappertjes.
Dit recept is gemaakt met Vita+ Volkoren
Met 40 % volkorengranen is dit volkorenbrood rijk aan vezels. Of je nu gaat voor ontbijt of lunch, de heerlijke smaak van dit brood past perfect bij zoet of zout beleg.
Benodigdheden
- Grill
- Broodrooster of pan om te bakken
Probeerde je ook al deze Vita+
Heerlijke recepten?
Stuur zelf jouw receptin
Ben je ook een echte hobbychef? Zin om zelf aan de slag te gaan? Aarzel niet om je recepten met ons te delen.
Contacteer ons